Vejvedligeholdelse – klager og dokumentation

Furesøkvarterets Grundejerforenings tidligere kasserer, Bo Chamberlain, har tilbudt at samle og systematisere de klager grundejerne i Furesøkvarteret har sendt til kommunen i forbindelse med overdragelsen af vedligeholdelsen af de private fællesveje til grundejerne, således at vi alle har et overblik over klagerne.

Bo Chamberlain forslår, at klagerne hver især fotodokumentere forhold der kan påvirke trafiksikkerheden. Det adressere ikke det æstetiske eller holdbarheden (kvaliteten) af det udførte vedligeholdelsesarbejde, men er forhold LTK har pligt til at bringe i orden, da det kan være forbundet med erstatningsansvar for den ansvarlige ved eventuelle ulykker.

Når/hvis I sender billeder, så vil Bo bede jeg sørge for de er tydeligt markeret med oplysninger om vejnavn, husnr. og dato for hvornår billedet er taget samt en kort beskrivelse af hvad billedet dokumentere. I må i tillæg til trafiksikkerhedsrisiko også gerne dokumentere dårlig kvalitet, f.eks. afskalninger der viser tegn på reduceret holdbarhed af vedligeholdelsesarbejdet.

Dokumentationen skal sendes til: Bo.Chamberlain@chamby.dk

Mvh Hans Kristensen

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.