FJERNVARME I FURESØKVARTERET, status november 2023

Udrulningen af fjernvarme i Lyngby-Taarbæk kommune forløber stort set planmæssigt, var den melding grundejerforeningen fik på et møde med borgmester Sofia Osmani i slutningen af september. Nu foreligger referatet fra mødet, hvor denne melding uddybes lidt.

Vigtigt for Furesøkvarteret er, at Etape 2 – som omfatter vort område – bliver fremrykket til perioden 2026-2028. Ifølge borgmesteren vil Etape 2 kunderne blive kontaktet af Vestforbrændingen her i efteråret 2023. For at være sikker på, at man bliver løbende opdateret om fjernvarmeprojektet, så er det en god ide, at gå ind på Vestforbrændingens hjemmeside og tilmelde sig til deres nyhedsbrev.

På samme hjemmeside kan man også læse om de aktuelle priser på tilslutning og på levering af varme, samt om mulighederne for at låne et brugt gasfyr, hvis ens gamle fyr skulle gå i stykker mens man venter på fjernvarmetilslutningen. I modsætning til forskellige mindre fjernvarmeleverandører, hvor både tilslutningspriser og varmeleveringspriserne er steget voldsomt, så ser det ud til, at Vestforbrændingen stadig leverer en væsentligt billigere varmeløsning for de husejere, som i dag varmer huset op med naturgas. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.